Tuesday, May 28, 2013

SAUFIA BELANJA KITA MAKAN !

DEAR DAIRY ...






alhamdulillah rezeki hari ni hhahaha.. lepas habis paper entah kenapa memang rasa mcm lapar gila . kebetulan pulak ada orang willing nak belanja kita makan kat hr steak house. Alhamdulillah dengan rezeki ni . hahahah.. saufia adalah kawan kepada aku di mana kami begitu rapat time saya duduk di rumah sewa dulu and and and kami sangat lah akrab sebab dia apa pun dia akan dahulukan aku . aku tau perasaan dia . aku rasa dia memang anggap aku memang mcm adik dia. kebetulan pulak dia adalah anak last mcm aku dalam family. yes anak last. hihihih. apa pun adik mu ni nak cakap thanks u so much ! sebab tahun ni adalah lain dari pada yang lain. yang mana semua benda yang aku jalani untuk tahun ni rasa mcm mimpi jew. hahaha. mimpi weyh... !!!!

okay ni lah santapan kami. okay muka aku gemukkkkk... kelakar time pic ni .