Thursday, June 6, 2013

BERAKHIR SUDAH

 
*muka lepas abis paper last tu terus g makan !!****
dear dairy 

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   Dah cuti sem and sangat tak sangka aku da berjaya tamatkan semester 4 and nak naik ke semester 5 tapi sangat takut kalau aku ada failed ke apa ke kan.. hmmmmm.............. cuak lah weyh kalau this sem aku jatuh nak jadi apa kan ... hmmm.. so kebanyakkan kawan-kawan aku cuti sem ni ada yang keje and sebagainya tapi aku ni ha .. yes keje pun tak tau nak keje apa . follow jew aina ni ha semua keje kat jj tu hahaha. kalau ada rezeki keje kat sana .. 

so aku nak cerita sikit pasal paper last aku ni. ya Allah cuak gila sebab banyak sangat kot merepek sebab weyh banyak yang kitaorang baca tak masuk. Allah hai aku redha jelah ni pun.. tah malas nk fikir apa pun nk bersenang-senangan skrg ni. hahaha it time to enjoy !

No comments:

Post a Comment