Sunday, June 16, 2013

Gold cost morib

Dear dairy

Yeayy this is what i called *semester break* btw this semester break kebetulan pulak kena time birthday mak n ayah n kak tiah. So dengan itu kak tiah mmg kaki planner kalau bab-bab derak nih hahaha.*bahasa pantai timur* so dia lah yg plan segalanya-galanya. So takde lah aku rasa macam cuti sem ni bosan sangat. So meh nak share sikit pasal GOLD COST , Morib. Takde la mahal sangat rate bilik dia tapi okay la buat sesiapa yang nak rasa holiday yang jauh sikit je dari kuala lumpur. Yelah cuti-cuti sape nak duduk kat kl kan? Dgn sesaknya bagai. Lagi pun memang dah lama sangat tak keluar gi mana i means tak gi holiday . Hari tu nak pergi holiday aisya pulak masuk hospital bagai. So ni la habuan nya. Hihi. Tempat ni sangat sesuai untuk anak-anak kecil sebab best ada theme park.











No comments:

Post a Comment