Wednesday, June 12, 2013

SEMESTER 5

DEAR DAIRY

argggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......kejap jew cuti 3 minggu . time tak cuti mcm-macam nak buat bila dah cuti Allah semua duk melepet kat rumah.. hhahahaha.. yes aku nak enjoy moment saat bercuti ni sebab sem 4 aku banyak gila rasa mcm penat kadang tido pun tak cukup. tapi kalau tanya semua orang semua cakap *BIASALAH BUDAK U kan ?? * hahahaha yelah tu untuk semester 5 ni insyallah aku nak struggle lebih sikit. huuuhu.. yelah weyh tak pernah merasa DL. nak jugak this sem DL. so apa pun sem depan sampai 3 subject PHR. harap tidak lah ia susah sangat weyh. aku dah tak larat ni T_T


2 comments:

  1. nik dh buat semua ke ? akak xd baru je buat bayaran kt BSN :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ek and berapa nak kena bayar akak ? nik pun g college semalam dia cakap dia tak nak cop tu semua lepas da amikresult baru dia suruh g cop

      Delete