Monday, July 1, 2013

ASSALAMUALAIKUM




DEAR DAIRY

aku tak tau lah kenapa dengan aku lately yang mana aku bawak kereta dah mcm apa dah since aku langgar pakcik yang bawak moto hari tu. ni ha aku asyik nak langgar orang jew . dalam sejarah hidup aku. aku asyik langgar orang jew ni T_T tah lah kenapa dengan aku ni.. btw nak cerita pasal class aku untuk this sem. dahlah takde cuti time hari jumaat itu sangat membebankan aku seriously :'(

so this sem mcm sem 3 yang mana aku kena g class malam. dalah class malam tu subject killer jugak. aku berdoa sangat-sangat aku harap aku dapat lah naikkan pointer aku yang tak seberapa ni ! this sem semua terpisah aku duk kelas dah tak sama dengan aina. and sangat la sedih T_T

No comments:

Post a Comment