Monday, July 1, 2013

Berjalan-jalan



dear dairy

dah akhir-akhir @ penghabisan cuti semester ni aku habiskan masa bersiar-siar dengan kakak kesayangan . hihihi kesian kakak kita selalu kena tinggal sebab suami dia g offshore duk nun jauh di pertengahan lautan luas. tu la susahnya manusia nak mencari rezeki. abg ipar seorang engineer bahagian oil and gas dan cari gali minyak. kasihan kan kalau aku i means orang yang tak berkeluarga pergi best sikit . tapi ni kalau yang berkeluarga Allah rindunya kat anak bini kasihan mereka.


so aku pun nak nages sebab tak best weyh g class lepas niiii

No comments:

Post a Comment