Friday, July 12, 2013

Ramadhan Datang Lagi .

Dear Dairy ,

assalamualaikum, alhamdulillah di panjatkan pada Ilahi sebab mengizikan aku berjumpa dengan bulan yang penuh mulia ini buat kali ini dengan umur  20 tahun ni. Bukan nak cerita dah matured ke apa sekarang tapi nak cerita tentang perasaan aku sekarang. Alhamdulillah dah besar mcm ni masih Allah beri peluang untuk menjalani ibadah puasa yang penuh bermakna buat aku ini. so kalau nak bercerita persiapan raya aku bukan mcm orang lain excited nak raya . berhh baju pun tak beli lagi masalahnya hahaha.. so apa pun aku tak excited sangat nak raya. dengan class yang ada di waktu bulan puasa . Alhamdulillah class aku semua and semua lecturer memberi kerjasama. yes sangat puas hati sebenarnya ... apa pun ni gambar semalam aku , mia and iffa g kampung baru lepas berbuka sebab ada orang tu mengidam last-last aku yang makan . hihihihi..



No comments:

Post a Comment