Tuesday, October 29, 2013

MINGGU EXAMINATION

Assalamualaikum wbt 

Dear dairy, 

Sekarang dah minggu exam. yeayyyy dah tak sabar nak habiskan untuk this semester. tapi tulah masalahnya masih tak dapat mana-mana jawapan dekat mana-mana tempat practical. hurmm. so sekarang nak cite pasal minggu examination yang mana kadang memang boleh mengstresskan semua orang. alah siapa kata belajar senang ? tak kesahlah cos apa sekali pun kita amik memang ssh sebenarnya kalau tak focus. so esk takdelah terus saya menduduki final exam untuk semester 5 ini . tapi ini test 2 untuk subject compensation . doa kanlah saya berjaya. insha Allah. ihihihi sebenarnyakan tak sabar sangat nak habis tapikan pointer saya bukan power mcm orang lain yg selalu dapat dekan bagai. hmmm.. saya biasa-biasa jew sebab saya jenis belajar tak suka stress and biar kita enjoy jew hahahah tu yang jadi pointer takde la bagus meninggi bagai ke langit. 

so dalam minggu peperiksaan saya memang tak cari lagi tips-tips nak hafal dengan sempurna or what. hahahaa nanti la kita share tips ya ? apa pun kepada rakan-rakan yang bakal menduduki peperiksaan tak kira lah korang kat college ke kat sekolah ke kat university ke? good luck di ucapkan . 

di kesempatan ini juga nak ambil kesempatan nak ucapkan terima kasih bebanyak dekat lecturer yang bertungkus lumus ajar class saya. jasa kalian memang kami tak boleh nak balas. biar Allah Swt sahaja yg membalasnya. insha Allah. apa pun saya menuyusun 10 jari akan di ampunkan segala dosa-dosa saya ke atas mana-mana hati yg kadang memang salah sendiri . hihihi. terutama kat class mate saya. korg awesome. harap jumpa lagi nanti <3 div="" nbsp="">


ikhlas, 

amirah 

No comments:

Post a Comment