Wednesday, October 23, 2013

RINDU NYA

Assalamualaikum w.b.t

Dear dairy ,

Hari ni mcm biasa saya memang tak tido lagi sebab kena settlekan kerja anda prepare for presentation. apa pun alhamdulillah sebab presentation and talk show kitaorg berjalan dengan lancar. hmm kawan-kawan class pun memang memberi kerjasama yg baik dengan kami. hihihih sayang korg ! sebenarnya kan saya memang agak stress sikit dengan tempat LI yg tah bila nak dapat hmmm. T_T . SO Itu yg membuat saya stress. memang stress pun lately. hmm. apa pun alhamdulillah dalam stress-stress tu pun kerja and presentation makin dah nak habis dah.

Kalau nak cerita zaman belajar ni memang agak sedih la sangat sebab dah nak tinggal dah dunia belajar. rindu semua kawan-kawan .. argghh rasa mcm memang tak nak tinggalkan zaman belajar ni . ingat lagi dulu first time masuk zaman belajar. ya Allah susah nya rasa. semua benda kena buat sendiri. lama-lama alhamdulillah ! huhuhu tak sangka sekarang ! apa pun saya akan tetap rindu kawan-kawan yang mana pernah se-sem dengan saya, belajar, group ke apa ke. harap minta halal kan ilmu dunia akhir, sama-sama doakan kejayaan di dunia dan di akhirat. insha Allah.

amirah,

No comments:

Post a Comment