Sunday, October 20, 2013

UBAT KURUS VERSION HOSPITAL DAN TECNOLOGY SCIENCE

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

dear dairy ,

Lately saya ada masalah tentang kenaikkan berat badan yang sangat mendadak dan menyebabkan kitaran period yang tidak menentu. so di sini ada beberapa ubat kurus yang di suggestkan oleh rakan-rakan saya. ini lebih cepat dan ada side effect dia. and before menggunakan ubat ini saya nak mintak sangat pendapat korang tentang ubat ini dan adakah perlu saya mengambilnya. yelah kalau dah namanya perempuan memang obsess dengan kurus. so apa pun sebelum nak makan tu kena banyakkan research even kita hanya mempunyai ENCIK google untuk membantu kita. and tu pun penting untuk pastikan yang kita tau banyak info pasal ubat apa yang doc bagi and kita nak makan tu kan. yelah kalau dah long term side effect nnti bahaya la pulakkan .



boleh baca kat sini tentang ubat ini

DUROMINE UBAT KURUS


No comments:

Post a Comment