Tuesday, November 19, 2013

BYE !


Last paper dah . Hishhh esk jawab duduk lelama dalam exam hall nnti rindu! Hihih jumpa tahun depan bulan 10 in sha Allah 
******************************************************************************
Di kesempatan ini *aku* mohon maaf buat member2 college, rakan2 class yg sentiasa nk buat aku gelak terkekek sampai nk guling2. Hahaha dr semester 1-5 , dari aku jatuh penah repeat paper semester 2. Smpai lah aku bgn pandang and duduk dlm keadaan selesa dgn korg. Halalkan ilmu apa yg terlebih terambil. Maafkan segala kesalahan, kekurangan, dan kadang gua teremotional dgn kawan2 class. Hihih. Apa pun KPTM banyak ajar gua lebih berpandangan ke hadapan. Move on, dan paling penting rasa mcm hidup lagi best and terjamin bila dr hari pertama aku amik cos human resource ni. Biar impian dulu terkubur. Aku kecewa sampai jual camera bila mana masa itu aku takde support moral dr org yg paling rapat dalam hidup aku. Tp bila dah lama2 aku rasa hr ni mcm bg benda paling best dlm hidup. So moral of the story da nak habis belajar and tak semestinya apa yg kita rancang akan berlaku

assalamualaikum wbt

No comments:

Post a Comment