Monday, November 4, 2013

final exam


assalamualaikum

Dear dairy ,

Ya Allah !! sangat stress saat ini di mana saya memang dah rasa mcm serba salah nak buat notes and tak tau dah nak buat apa dah .. hahaha tpi masalah memang kena paksa jugak sebab dah akhir semester this sem kena pulun sampai habis and bermati-matian . and nasib lah baik sebab this sem paper ada 5 subject jew tapi agak mencemaskan saya jugak sebenarnya. memang cemas pun actually. hmmm yelah dah habis semester kan takkan la nak keep pointer mcm tu jew kan. saya bukan di kalangan pelajar yang pandai . hihih entah kadang kurang pemerhatian dalam class maybe tapi kadang berusaha eh bukan saya lebih suka buat kerja practical dari membaca dan menghafal teori.


final exam.
 5 subject hmmmmmmmmmmmm....................

ya Allah permudahkanlah segala-galanya.

amin-amin

No comments:

Post a Comment