Monday, January 6, 2014

Usrah Tautan Hati bernafas baru

Assalamualaikum w.b.t

Dear Dairy

Alhamdulillah. Allah bagi peluang untuk tahun 2014 ini untuk hadir dalam sebuah taman syurga, Usrah Tautan Hati #UTH 

Allah swt akan membangkitkan pd hari kiamat setengah2 kaum yg mukanya cemerlang, menyilau mata mereka di membar-membar mutiara. Org ramai akan mencemburui dan iri hati dgn mereka sedangkan mereka itu bukan nabi dan bukan pula syahid. Maka seorg berkata : “ya Rasulullah saw terangkanlah kepada kami tanda-tanda mereka supaya dapar kami mengenali mereka itu ”
Rasulullah saw bersabda : “mereka itu adalah org2 yg berasal dr keluarga dan kampung yg berlainan,mereka dtg berkumpul di suatu tempat lalu mencintai Allah dan berzikir ( ingat ) kepada - Nya [Hr Tabrani]


Jazakhallahu khair atas novel ini murobbi kesayangan. 

Di kesempatan ini memang nak ucapkan berbanyak terima kasih dan di panjatkan rasa syukur yang tidak terkata kepada Allah S.W.T ke atas limpah kurniaan yang telah di berikan.. so apa yang best tentang azam tahun baru ini ? dalam uth di berikan nafas baru tentang aktiviti dan dengan kadar yang sangat happy saya nak cakap saya tgk dah makin banyak UTH member dalam bulatan gembira ini. Alhamdulillah .. moga di permudahkan segala urusan ini dan di redhai dan mendapat berkat inshaAllah . 

Sebenarnya memang dah teragak nak beli dah novel aku ada wali tu sebab memang dah tengok dah ari tu . itulah orang cakap rezekikan untuk datang ke usrah pada malam ini . terima kasih yang tidak terhingga kepada Ustazah Fatimah Syarha. alhamdulillah dapat jugak novel free. mudah-mudahan sentiasa di limpahi rahmat Allah swt dan di murahkan rezeki.. *hihih ayat bodek* apa pun dengan ada pembaharuan aktiviti di dalam halaqah ini subhanallah sangat buat saya rasa macam happy semacam and nak terus istiqamah nak jumpa ukthi-ukthi and semua warga Usrah tautan Hati ini.. 

so korg mesti jealouskan sebab buku i siap tanda tangan ustazah lagi uols hahhaha.. jgn jealous beli online boleh lah mintak tanda tangan kan kan kan ??




1 comment: