Sunday, May 11, 2014

perhentian

Assalamualaikum

Allahu berhabuk dah rasanya blog ini di biar sepi .. hish aku bukan tak nak menyapa ke nak menulis cuma kadang blank jugak sebenarnya. apa pun ni nak cerita pasal the first ever trip kami ke pulau dan nk jejak bumi Allah. kenapa lah selama ni aku rasa kl jew cantik walhal hish lautan tu cantik lg dari semua benda yang aku tgk. TERIMA KASIH DI ATAS INI ya Allah !! Aku tak henti-henti berzikir bila tengok lautan tenangan ombak memukul-mukul pantai. Allah ini perasaan dan moment paling berharga dalam hidup aku. aku hilang kawan hari ni Allah beri kawan baru yang memang berusaha untuk dekatkan diri and buat aku gembira. alhamdulillah terima kasih ya Allah ! *nampak tak Allah tu sentiasa berbaik sangka and nak buat kita happy *

pengembaraan kami takdelah susah sangat pun and tak makan belanja yang sangat banyak pun tapi okaylah bagi budak-budak students yang nak merasa berjalan macam kami ni kan. alhamdulillah Allah permudahkan segala urusan kami. yeah.. this is awesome !!

hari pertama jejak kampung sendiri bila dapat pergi pulau rasa mcm batak memang batak yelah kalau balik kampung mana nak sempat nak berjalan sana sini dulu tak reti lagi nak drive sorang-sorang so tu yang kena tunggu ayah or kakak or abg yang bawak aku ke mana-mana . apa pun this time was awesome dengan kawan-kawan yang best and yang gila. hahahha.. teringat aku terdampar mcm dugong kat tepi laut sebab main baling sliper. hahahhahahaah

malas lah nak tulis bebanyak ni ha gambar amik buat santapan mata. hahahah









2 comments: