Thursday, June 19, 2014

Bazir Masa ke Macam mana ?


dear dairy

Assalamualaikum wbt

aku mula menulis ni sebab aku dah start risau pasal semua benda ni. hish dalam hidup mana ada orang tak risaukan ?? kalau tanya aku macam-macam benda nak kena risau sekarang memandangkan aku dah berumur 21 tahun and next year aku dah 22 . weyh cepat kot. i cant believe. aku tak nak bazirkan masa aku mcm tu yelah weyh degree aku nak habiskan jugak target dalam umur 23 tahun. tu target aku sebab aku rasa mcm nk sambung lagi sebab yelah buat apa kalau dalam dunia ni kita tak belajar benda yang baru and everyday was my learning day hokay .. orang belajar sampai degree pun sekarang susah nak keje ni kan yang belajar sampai tahap diploma. entah kalau tanya aku zaman diploma aku . aku biasa-biasa jew takdelah struggle yang sampai nak menangis hahahha..

Tapi apa pun aku nk jugak try and try benda yang paling aku rasa aku berjuang untuk masa depan. tapi masalah kalau degree aku masuk dalam bulan 3 tahun depan weyh T_T apa aku nak buat ni lama kot nak melepet kat rumah hishh.. bosannya tuhan jew tahu mcm mana kan ?

okay sesape ada pengalaman kalau ada korang bole share and bg advice pun bole ... comment jew jangan segan jangan malu okay ?


No comments:

Post a Comment