Sunday, June 15, 2014

pernah tak korang rasa

Aku tak suka perasaan ni . bila duk mai aku rasa nak bersedih bermacam. aku tau aku tak deserve untuk rasa mcm bahagia mcm orang lain. tapi orang cakap tak semestinya kita akan rasa happy dengan bina kehidupan dengan orang yang kita sayang kan ?? 

aku rasa kadang aku suka hidup aku jadi mcm berdikari nak ke sana ke mari. aku memang tak boleh and tak pandai nak ada perasaan macam sebab aku penah rasa sakit dia mcm mana dulu. aku rasa sekarang semua orang kena buat cool and relax apa pun seorang perempuan yang susah nak rasa mcm ni well akan rasa mcm weyh tak payah menyusahkan aku. sebab aku ni memang jenis suka nak menangis kadang benda-benda yang kita akan buat rasa sedih. entahlah 

Aku paling takut aku rampas hak asasi orang yang mana kasih sayang orang. aku takkan cakap and berhak nak cakap apa pun sebab 3 tahun bukan kejap . kawan susah senang lain sungguh bila kau bermain dengan perasaan dan hati. aku rasa aku perlu berhati-hati bab benda macam ni. aku rasa better aku biasa jew sebab aku bukan jenis orang nak suka buat org yang akan rasa diri istimewa sebab aku suka nak senangkan orang. bukan layak untuk di jadikan teman nak kongsi bahagia suka duka sebab aku tak layak untuk itu.. 


perjalanan hidup aku masih panjang... 
stop dreaming .. mari bina hidup lebih sempurna dengan tuhan mu wahai nik amirah..

No comments:

Post a Comment