Friday, November 14, 2014

Convocation day

Assalamualaikum wbt.

Dear dairy ,
3 tahun berhempas pulas kat kptm, banyak benda ajar aku jadi lebih matang. Banyak benda sumpah. Dari yg best, masam , manis , pahit and semualah. Huhuhuhu rindu betul aku zaman diploma ni. Aku tak banyak buang masa zaman lepas abih sekolah sebab mak n akak aku membebel jew kalau tak sambung study. Sampai cos yg aku pilih pun akak and abg aku yg pilihkan. Tapi kan dlu kemain bencinya lepas dah masuk study amboi kemain sukanya . Hahahhah tu la org cakap kalau org tua pilih tu sebenarnya banyak benda yg kita tak tahu. Dan di sebabkan itulah juga terkeluarlah peribahasa yang mana "dengar cakap org tua-tua sebab mereka dah berkilo makan garam" hahahah ha ok tu aku tambah. Hihihih

Ok 14/11/2014 jumaat raptai untuk nak amik scrol tu so banyak la jugak bebdk ni upload gambar . So aku rasa macam sedih time tu smpai ada lah jugak member aku yg pm aku siap cakap "sedih tau nik takde , apalah itu lah , ini lah" so aku cuba untuk jadi keras lah acah acah xnk nages. Apa pun aku memang tewas kalau bab bermain dengan jiwa and air mata nih . Huhuhuh so pertama kali ni aku nk ambil kesempatan ni nk ucapkan terima kasih yg tidak terhingga dekat lecturer aku yg penah ajar aaku dulu. Ada jugak dua tiga lecturer yg aku kadang sakit hati uhuhuhuh. Tapi tu kan cikgu takkanlah nk buruk buruk kan mereka kan ? Antara manusia yg kalau dia tak halalkan ilmu dia menjawab kau sampai ke tua hahahaahah...

Buat kawan kawan yg banyak sangat bantu aku. Kalau aku nk sebut nama sorg sorg memang banyak weyh. Okay lah sebut jugak lah . Thank a lot to kak sheda, yaya, aizat , aan, saufia ( ex housemate yg dah merangkap mcm akak aku sendiri da) bebdk class aku  dari semester 1-6 and special buat aina kawan baik kt college aku ni..   Hhihihi minah kepoh nih.. Hihsihih aku rindu dia ni zaman belajar dialadh manusia. Paling sweet!! Ok kepada lecturer aku lah banyak aku nk mohon maaf and nk ucap berbanyk banyak terima kasih sebab sanggup ajar weouls tanpa nk pikirpenat lelah mereka. Tapi yg mana penah. Aku skip class dia tu mohon maaf lah .. Hihihih

Apa pun goodluck kepada KPTM STUDENTS !!!!


JASA KPTM NI MEMANG TAKKAN AKU LUPAKAN



No comments:

Post a Comment