Wednesday, December 31, 2014

Alhamdulillah end of the chapther

Kita islam dah abis dah lepas dah masuk tahun baru.tapi ni ha la calender mat salleh tak lagi, End of the chapter moga smua muhasabah diri dalam menuju kebaikkan aku dah start muhasabah diri dari semalam  hahhah aku cuba bayang kan ada tak org tak suka dengan perangai aku cm ner and mcm mana ha so boleh ubah dari sekarang. Ada tak tabiat buruk ke apa tu dah boleh away lagi berapa jam jew nk masuk tahun baru ni. ! 

Mana-mana calender yang korang follow cuba lah tingkatkan apa yg patut cari salah diri sendiri dari nk menunding jari kat org lain. Ewah pengalaman memang banyak ajar aku lah beb. Huhu moga tahun 2015 ni smua berjaya harungi dengan gagahnya okay? 

No comments:

Post a Comment