Monday, December 15, 2014

Malas

Dear dairy 

Bila dah akhir tahun aku malas pulak nak kerja entah lah kenapa mungkin malas kali. 

Korg yg dah pernah keje mesti akan rasa mcm aku . Yes malasnya nk keje padahal dalam tangan rm200-300 ratus belum tentu ada. Bila dah belajar rasa mcm nak cepat habis bila dah kerja ya Allah dia punya malas so aku guna plan B 

Masuk belajar awal tahun ni . Sambung degree. Aku muktamadkan keputusan nk masuk kptm balik in degree atau pn uniten. Walaupun dah apply uitm insyallah mintak2 dapat. 
Gmbr takde kena mengena 

1 comment: