Thursday, December 4, 2014

Morning wish dari tersayang

Check fone *face slap* kejap tade pun manusia atau makhluk Allah yg sudi bagi aku morning wishes . 

Ni ada lah aku terbaca tweet deep antara yg terdeep aku penah dgr. Tp itu menjadi kebiasaan dalam dunia dakwah melalui media social ni. Kagum dgn kewibawaan mereka ! Semoga terus sebarkan dakwah. 

Morning wishes selalu sudah di dgr. Siap di panggil saat kita sedap duk berdengur lagi. Tapi masih tidak nampak ? Kalau aku slalu takut tak solat subuh sbb dulu mak cakap kalau time azan subuh kau tarik selimut ibara kita tarik kulit babi menyelubingi diri mu yg kian sejuk di sebalik embun pagi . Tapi kdg ada jgk terlepas sebab hari tu tumbang di medan peperangan. Hahaha susah tau nk bgn subuh . Hahaha ibarat mcm nk perang. 

Tp sweet tak terkata bila 5 kali Allah panggil kita nk dating ngan dia. Morning wish banyakk sgt ! 

Sweetnya Allah boleh buat smua hambanya kencing manis . 


1 comment: