Friday, December 26, 2014

PARANOID MATI

Assalamualaikum w.b.t

Dear dairy 

Harini aku rasa mcm aku rindu nnti nk jumpa semua benda yang selalu aku buat contoh : tido atas katil and tilam aku sendiri, berborak kosong dengan penuh angan-angan dengan diri sendiri, borak ngan alya tentang kisah dunia kanak-kanak, cite kat alya yg aku ni baik ke tak? Suka marah dia ke tak? Aku selalu rasa rindu dengan alya,darwisy, damia & aisya tah padahal selalu depan mata. Rindu nk tido selit tengah-tengah lepas tu tangan kau jadi bantal anak-anak ! (Ewah, cite macam dah ada anak lah pulak) feeling mcm emak emak pun ada . Ha lagi satu rindu nk masak masak , nk makan makan dengan family aku . Tengok abg and akak aku punya muka pelahap ( kau sabar tu paling cool kot aku rasa ) !! Yg paling aku rindu nnti yelah dgr suara mak aku bebel and tengking jerit dekat aku, gaduh-gaduh dengan aku. Hmmm tu part paling sedih kalau aku blah awal nnti.

Bila kau ada rasa rindu rindu mcm ni tu yg tak syok kau rasa nk feel semua. Biar nnti tak rindu. Tapi hish penat aku buat makin aku rasa rindu . Tu benda biasa kot kalau kau paranoid mati ni. Aku tak bimbang pasal benda lain aku bimbang nnti akak, abg aku and mak ayah aku n anak anak buah aku rindu kt aku plak. Hmmm . Susah kot bila kau ada perasaan mcm ni . Tp tulah Allah ada menenangkan keadaan . Beruntunglah kita ada love story book from Allah ! Redha sikit hati hmmm 

No comments:

Post a Comment