Thursday, December 4, 2014

Perempuan

Perempuan kadang takde sebab nk benci atau dia buat pape kat org tu pun or org tu tak buat pape kt dia pun dia akan rasa mcm tengok muka si polan binti si polan pn aku tak hingin? 

Kenapa iya ? 

Kalau tanya aku 

As long kau tak menyakiti aku cara physical selagi tu aku ok acah cool. Sakit hati ni kalau kita pilih untuk sakit hati nak marah haiyo buat apa nk marah benda kecik jew akak2 

No comments:

Post a Comment