Sunday, December 14, 2014

Pisang goreng cheese chocolate sungai ramal kajang

Sunday ! 

Alhamdulillah . Sunday dua minggu jew duduk menapak kt rumah . Lepas tu esk dah kena sambung keje kt prudential ! Alhamdulillah 

So apa pun meh story sikit. Alah di sebabkan aku ni bukan manusia lepak mall bagai aku saje jew nk makan goreng pisang cheese chocolate huyohh mmg terbaik laa. Aku dah try banyak port yg kat vendor food kat damansara ritu pn notbad tp mcm kurang yg makcik ni punya lg terbaik bin ajaib ! Dahlah ranggup pisang pun sedap n yg paling penting cheese and chocolate dia sedap. 

Nak belanja belaian kasih syg and gambar makanan ! 

2 comments: