Thursday, January 15, 2015

KENAPA

DEAR DAIRY

hari ni aku mcm nak tanya kenapa ? sedap jew bila susah nk cari aku. contohnya aku nak bagi anggapan mcm tu lah. hmm then kalau yg bercinta tangkap cinta, ha esk duk cari-cari lepas tu da rasa feeling malas layan okay bye bye..

aku malas nak ulas sebab benda ni suka sangat nak jadi. chill lah semua org ada aturan hidup memasing. so selagi boleh chill, chill jew Allah kan ada <3 p="">

No comments:

Post a Comment