Thursday, January 22, 2015

KL - KRABI RM350

Assalamualaikum

dear dairy


first time aku baca blog sorang akak ni. hish aku rasa nak gigit jew bantal lelaju. hahahah.. menggunakan braces. it would be best kan akak. sebab akak sudah berjaya membuatkan saya rasa jealous tersangat-sangat. hahaha

budget yg sedemikian aku rasa yes siapa yang tak nk g kan ? apa pun sebelum memulakan perjalanan ke apa aku ni memang jadi tukang research lah weyh. mana tak nya aku rasa group bbm di facebook like seriously memang banyak membantu aku dalam mengindahkan kehidupan. kalau nak tau aku ni bukan jenis mengshopping tapi habis duit berjalan jew. mana tak nya.. ke sana ke mari . ce bayangkan kalau kau g shopping gila tak bestnyaa. abih duit kat baju jew. ha kalau g berjalan ni experience yang tak dapat di lupakan adalah kau tengok tempat org negara org. should be fine kan ? aku ni memang ikut perangai abg aku sikit.. best nya lah berjalan . aku ingat lagi lecturer aku penah pesan. time muda ni lah nak berjalan sakan nnti dah kawen dah susah. dengan kerja dengan rumah tangga. yes that true !!

nnti aku update lgi kalau misi dah berjaya .. <3 p="">

No comments:

Post a Comment