Sunday, March 29, 2015

Dear dairy

Assalamualaikum 

Hadoi lama sangat berhabuk dah blog aku tanpa entri-entri merepek dan kadang boleh di guna pakai juga. Apa pun yang berlaku hidup kena tetap di teruskan walaupun susah makan pun. Dalam entri yang lepas aku banyak cakap pasal aku xdapat masuk ni itu sana sini tapi tulah orang cakap when Allah remove something to you dia nk cite benda kat kita sebenarnya. Aku rasa dan alami sendiri. Alhamdulillah everything doing well. 

Agaknya rezeki 2015 kan aku dapat kerja kat jakel yang mana memang aku nak sangat keje tu like seriously sebab gaji tinggi with the overtime paid lagi berhh. Lepas tu aku memang plan nk sambung pjj cuma sekarang ni nak stable kan mana yang patut. Insyallah lepas benda semua dah settle aku akan proceed untuk plan b iaitu sambung stdy. 

Orang cakap apa pun plan better jangan mengelabah nak tulis and update blog ke apa. Tapi aku rasa hmmm biarlah atleast aku menulis bukan sebab nk show off tapi nak cerita apa yang aku rasa. Mostly memang ramai tak menulis pasal personal life kat blog aku pn sama bukanlah semua benda nk share. Apa pun doakan aku . Sebab aku nk kejar pengalaman hidup dunia and akhirat. Insyallah ❤️

Ouh ha ni team office kat jakel (peluang kristal) kalau siapa nk try buat kerja multitask meh la try sebab jakel memang multitask . Kau kena buat production, kau kena turun buat sale if tak cukup staff tapi gaji jalan lagi best la huhu

 *time ni ada shooting iklan for tv3 aku tak sure slot yang mana, tapi ni kitaorg di sebalik tabir jew. Jadi pelakon extra jalan2 hahaha

Acah mak enon jew nak beli tudung. Hihih *ni butik ariani*

Tadaaa.

1 comment: