Wednesday, April 29, 2015

Kadang kadang tu aku yg sedih

Dear dairy 

Dalam hidup aku rasa aku banyak gila sabar banyak gila rasa mcm "takpelah dia buat kita oneday Allah balas je" lepas tu diam jew sampai aku rasa aku pulak yang buat salah dengan org tu padahal org tu yg buat salah dengan aku. Hmm sedih jugak aku bila aku jujur kerja and respect org tahap mengunung tapi org selalu jew tak respect aku. Sampai satu tahap tu aku rasa aku menangis pun melalak mcm budak kecik mana nak tahan dengan apa yg aku kena sepanjang tahun ni. Tu pun banyak dah org cool kan aku. Apa aku buat sekarang ni aku nk diam aku nk diam aku nk diam and diam . Hmmm

The end

No comments:

Post a Comment