Thursday, April 23, 2015

Tentang dia

assalamualaikum wbt

Aku lama menyepi soal hati dan perasaan ni. like seriously bukan malas nak fikir tapi di sebab kan aku bukan lagi anak-anak tapi adalah perempuan yang kian meningkat dewasa. antara persoalannya aku tak stress pun kalau orang tanya aku bila nak kawen ? bila nak ada buah hati ? huh aku rasa mcm tu semua Allah yang bagi rezeki tu kalau kita nak memilih nak cari dengan kadar yang segera aku rasa tu mesti ada something wrong dengan diri kita sendiri. cukup lah dengan benda lepas yang mana aku stress sampai nak melalak and aku pernah failed  sampai aku rasa nak berhenti belajar time tu hahhaha. tu kelakar.

lama aku bangit dengan rasa mcm ah tak payah fikir nanti lepas habis belajar adalah tu manusia yang sudi nak isi kekosongan kan ? tu aku cakap lah . tapi yes ada. Allah dah janji kan jodoh dia takkanlah kita nak menolak tapi kalau jenis mcm aku memilih tu harus lah tapi takkan lah all the time kau nak memilih kan ? hahahaha tu memang bukan lawak tapi mcm dah meluat pulak. kalau tanya aku pasal benda ni aku rasa dah banyak kali aku jawab dalam entri-entri lepas aku. aku bukan nak yang sempurna pun sangat tapi cukup lah takat boleh bimbing aku and sayang aku. takat nak permainkan hati dan perasaan dah boleh tau dah jawapan yang sebenarnya kan ? aku rasa mcm Allah malas nak jawab semua benda ni tapi lately kan mcm nak sangat menulis pasal dan bab hati ni. tapi ada sorang yang menarik hati hahaha. tu lawak tapi cara dia la best sikit sebab dia cakap kalau kita dah makin rapat nanti kita fikir sama-sama dia punya solution mcm mana . aku rasa weyh this is gentle lagi pun aku perasaan jew mamat ni bukan jenis yang mengatal2 , ayat2 jiwang karat 10 ke 9 ke apa. dia jenis cool and apa yang best masa dia memang banyak dengan family. tapi mcm biasa aku yang takkan confident dengan diri sendiri. yelah orang tak cantik weyh manalah orang nak kan ?



the end ..............

No comments:

Post a Comment