Friday, May 8, 2015

19.05.2015

dear dairy

happy birthday to me .. apa kau nak ?? jangan tanya banyak sebab banyak benda aku nak dalam hidup aku. so apa pun aku harap aku boleh sambung study . yeay ! di sebabkan zaman kampus aku rasa mcm sekejap sangat. so apa pun memang lah kena nak refresh balik zaman kampus aku. sumpah aku tak nak jadi orang besar. dah kena kawen , ada keluarga and ada anak semua. hahah tapi tu jalan dakwah weyh.. gila tak nak kawen ? !


birthday aku.. aku tak nak banyak tapi nak family aku, nak aku sendiri dalam meniti hidup ini . ouh ha nak ada sentiasa dalam taman-taman syurga ciptaan kami.. kawan-kawan usrah aku. and banyak lagi. sape kalau nak sebut memang esk pun tak abis aku nak type kat sini. apa pun doa kalian paling penting aku rasa. so korangg. please doakan aku. semoga hidayah ni sentiasa duduk diam-diam dalam diri aku. insyallah

<3 p="">



No comments:

Post a Comment