Tuesday, June 23, 2015

Mungkin masih tak boleh move on

Kenapalah mesti nak jadi benda sama
Kadang setiap manusia yang datang singgah dalam hidup kita ni sebetulnya nak bagi pelbagai pengajaran.aku rasa okay lah kalau pengajaran itu mematangkan kita tapi kalau makin membudak-budakkan kau menangis lah wahai hati sebab serious tak berkesan untuk jangka masa kehidupan yang lama. 

Rindu kalau ramadhan tahun ini mungkin dah setahun berkawan tapi ....itulah sudah di bilang jangan mengharap kawan jew pun. 

No comments:

Post a Comment