Tuesday, June 23, 2015

Nan cheese best in town

Assalamualaikum wbt 

Berhabuk blog ni tanpa update tempat dan lokasi menarik untuk menjamu selera. Hahahha yes! Tempat nak menjamu selera ni banyak jew klau hangpa pandai cari memang tak sia-sia lah wey. Apa pun ini cerita sebelum puasa yang mana ajak member office keluar berdua semata nak hajak lepak. gila ! Hahha lepas tu boleh bantai mencekik tak ingat dunia dahlah time tu dah tengah-tengah malam. Hadoi. Gemuk la diri. 

Unplanned pun nak cri and nak makan roti nan cheese kt sini dan percaya atau tak memang tak pernah tahu yang ada roti nan cheese best in town kat kl ni ingat ke kat melaka jew ada. Hahah apa pun siapa nk tau lokasi korang boleh google senang jew land mark dia BERDEKATAN DENGAN MAJU JUNCTION dan sila cari restoran lotus dan korg akan jumpa kedai nama RSMY ha dah jumpa park kereta,mati engine,pilih meja and selak menu order lah sila and nikmatilah kelazatan dia wey! 

Belanja la sikit satu gambar nah! 


Daging kambing dia tak berbau pun and paling penting lembut 

 
Ha nk cari mana lagi cheese macam ni!? 

Oh last but not least korg kalau sesat ke apa boleh contact no ni 


Siapa ada instagram lagi hokey!


1 comment: