Tuesday, June 2, 2015

Pegantin baru

Alhamdulillah 31.05.2015 Tahniah buat abg yang paling cool and paling rapat dengan saya ! Tak percaya yang abang saya dah kahwin jadi suami orang dah. Apa pun welcome to the club and the family hihih. Apa pun selamat bercinta ! 

Rombongan pegantin lelaki ke belah pihak perempuan lebih kurang dalam 50 orang. Ramai kan ? Memang lah keluarga belah ayah kan memang ramai dalam berkumpul-kumpul ni teringat kalau balik kg besut tido longgok-longgok dekat hall sambil semua berdengkur mengalunkan irama syahdu (ewah ayat) apa pun rindu jugak nk meet cousin-cousin sayang sebab kalau ada kenduri kahwin dan majlis-majlis keramaian jew yang kami akan jumpa. Jum lah hakak payung gambar ;






Sebenarnya time nikah tu memang berkicap jugak sebab tok kadi datang lambat ya Allah tuhan jew yang tahu macam mana dia punya suhu time tu. Saya rasa mcm dah dekat negara padang pasir dah dia punya panas.Allah ! 

Apapun selesai belah pihak perempuan kita tunggu update belah lelaki :) 

1 comment:

  1. Alhamdulillah..tggu pic belah lelaki pulak ye..

    ReplyDelete