Wednesday, July 15, 2015

Iftorrrrr



TemAlhamdulillah tahun ni mcm berjaya untuk tidak iftorrrr di luar melainkan pada 13/7/2015 ni iya jangan tak percaya tahun ni aku mengagalkan diri aku untuk menjejakkan diri ke bazaar ramadhan. Iye ! Bukan apa sebab masakkan yang masak sendiri jauh lebih sedap and tahap kebersihannya memang terjamin dah buat apa asyik nak makan kat luar jew kan? 

Gathering sambil beriftor! 

Alhamdulillah setelah sekian lama dah tak bergathering bersama sama akhirnya boleh dah and yang paling cool and suam suam kuku nk sedih n happy sebab akak akak ni semua ada yang dah nak kahwin. Kak fieza nak kawen da 1/8/2015 and kak liana dalam belas-belas hb bulan kot hah tak berapa nk hingat teman! So kami kena jd dulang gurls katanya smpai beli jubah pun sesama 7/7 org nih hahaha apa pun alhamdulillah dan just nk cakap moga ikatan ukhwah yang terjalin ini memang akan kekal sehingga ke syurga! Let hold hand together till jannah! 

Oh lupa nk khabor dalam usrah group ni saya yg paling mude ! Hihi

Share sikit gambar happening kami!! 




Oh iftorrrr venue haruslah di bawakan oleh kak ain hakak yg lovely mother n sngat penyayang hihi <3 

Tropicana golf & club , Damansara

No comments:

Post a Comment