Thursday, July 2, 2015

Nak pohon maaf

Assalamualaikum wbt 

Terlebih dahulu saje nk cakap eh lagi dua minggu jewwwwww nak raya apa pun insyallah nanti biar mintak maaf yang mana dan yang lebih lebih tu. Eh eh kejap sebenarnya konsep bermaaf - maafan bukan takat time nak raya jew, time ramadhan ni pun kena jugak kot. Kemaafan dan keberkataan . Kalau nk cerita tahun ini azam nak terawih masih tak dapat di full fill kan juga . Allah sadis sungguh dengar hmmm..

Apapun saya dengan rasa rendah diri nak mohon kemaafan dari hujung kaki hingga ke hujung rambut atas apa jua kesilapan tutur kata yang mungkin tak sedar atau pun secara sengaja. Maafkan kesilapan dan kekhilafan saya dan moga sama-sama kita cari keredhaan Allah demi menuju akhirat ameen ! 

Okay takde wish panjang-panjang ini jelah yang ikhlas dari hati 


1 comment: