Thursday, August 27, 2015

First class

Dear dairy 

When u have to stand alone by yourself yes u need to be independent always la wey. So my first class in taking this challenging  way in my career path i need to sacrifice all in my life. Ameen insyallah 

So my first class was quite good! Semua benda best yes yang paling best bila kau kena ice breaking yg mana kena break the ice in yourself. Seperti yang sedia yang korg tau mestilah masscom mesti kena tak boleh malu-malu dan macam-macamlah. Kena tampil ke hadapan dan semestinya kena pandai bercakap. Pengalaman zaman study kat kptm in hr memang totally different. Sebenarnya aku sangat nervous sekarang ni aku rasa mcm aku takleh nak carry on tapi weyh tak adventure lah kalau tak buat macam sekarang ni kan ? 

*ni bilik yang bakal aku kena duduk yeahaaa

No comments:

Post a Comment