Saturday, August 1, 2015

Selamat hari raya

Assalamualaikum wbt 

Ya Allah! This is hard to me nk wish hari raya ! Dengan lambatnya satu hal dengan kebusyan nya satu hal dan dengan tidak ada rezeki berhari raya sakannya satu hal juga. Raya tahun ni macam kurang seronok walaupun dah tambah ahli anggota baru. Ada kak ipar baru , ada anak buah baru and many more! Yeay alhamdulillah syukur tak terhingga dengan mereka-mereka yang singgah dalam keluarga ini untuk memeriahkan suasana. Raya tahun ni tak luar biasa tapi jadi biasa sebab menu utama tahun ni tak buat. Mak tak buat nasi dagang sebab mak pun penat and dalam erti kata yang lain mak pun tumbang. Petang raya mak demam. Huh aku ngan kak aku memang terus kelam kabut masuk dapur sediakan apa yang kitaorg pandai masak. Dengan rendang ayam, daging, ketupat sotong, tapi sedih sikit sebab nasi dagang aku tak berapa nak power buat wey! Apa pun di kesempatan ini aku just nak wish thanks kepada semua dan sesiapa pun yang wish selamat hari raya dekat aku walaupun aku tak balas tapi org tetap dalam doa aku. Kepada pembaca pembaca blog aku ni jugak pun aku nak wish selamat hari raya maaf mungkin lambat dan terlambat (tapi still dalam bulan syawal lagi kan!) hihih korg please maafkan kemengarutan aku dalam setiap bait bait yang kadang tak berapa nak indah didengar ataupun di baca. Terima kasih sebab sudi baca ! 

Nak belanja tgk gambar selfie raya ! 



2 comments: