Saturday, September 12, 2015

semester pertama

Assalamualaikum wbt

dear dairy

im really feel like want jumped into the sky with the feeling like im flying ! hahaha alhamdulillah jumpa member best and aku agak subject yang kena aku banyak membaca yes insyallah i can do it ! apa pun course ni memang mencabar betul sebab kau kena ignore orang lain then kau kena jadi mcm "pergi mampus la apa orang nak cakap pasal aku pun" untuk first semester ni memang banyak gila benda aku nak kena settle kan lagi-lagi dengan benda nak kena itu ini . Dalam minggu ni je aku dah banyak kali ulang alik balik rumah dari ampang ke shah alam dan dari shah alam ke ampang. Mintaklah sangat segala urusan ini akan selesai dengan secepat yang mungkin insyallah !

Aku memang dah warning awal-awal kenapa jangan tanya kenapa aku nak sangat tukar course. Salah satu nya biarlah rahsia. Biar antara aku dengan Allah jelah tau kan . so korang jangan menyibuk nak amik tau. hahaha. alhamdulillah setelah beberapa minggu dan almost dah nak dekat sebulan ni aku rasa sangat lega and aku dah boleh adapt dengan benda and environment baru dekat sini. kat sini tak macam dah dekat Kptm bukan banyak benda kau kena explore dah sebab bila dah besar banyak benda buat kau rasa "baik aku simpan duit dari aku membebel nak keluar melalak ke sana ke mari" cuma aku stress bila kena banyak assignment and task nak kena submit dalam masa seminggu . huh malas nak ulang benda sama weyh like seriously aku balik hujung minggu keje memang kena fikir ouh ha next week nak kena hantar task tu task ini. tapi nilah real student life and aku dengar bebdk ni cite degree ni takde thesis. Alhamdulillah ! hahahah tapi as journalism student memang kena banyak menulis and baca contoh journal and article yang memang kena explore sampai lebam. aku cuak jugak bila tengok kena baca berita bagai haih la. Apa pun nanti kalau ada benda aku update ! see ya !!




No comments:

Post a Comment