Tuesday, September 15, 2015

Technical English 1

Dear Dairy

hmmm.. aku ingat class dia tak berapa best mcm member-member aku cakap "weyh ni class dia tak best do, dah lah suka bahan student" hahahahha lepas tu kalau kau baca tak kuat mati kena ulang banyak banyak kali. huhuhu tu apa aku dengar lately mana yang dah masuk class lecturer ni. so di sebab kan lecturer ni india so cara dia speaking pun slank bunyi lain nak mati . so aku layankan ajelah . kalau korg nak tau this semester aku kena amik 2 subject english. Ni pun sebenarnya aku banyak jugak kerja nak kena settle ni sebab weyh beb serious ah aku pening nak kena hadap effective english tu. aishhhh tpi nak buat macam mana kenalah jugak weyh sebab nak belajar kan ..


Class english untuk degree ni memang banyak gila kau kena tau. i means kau kena pro jugak lah bab-bab membaca and of courselah dengan english ni benda ni semua boleh improve kau punya cara kerja nanti. mcm aku penah keje dlu alah company melayu mana nak adanya kau kena cakap english so lidah dah naik kaku and keras dah. so apa pun this degree aku kena struggle sikit sebab this semester dan sampai habis memang takkan ada subject yg kau kena mengira atau apa-apa pun ...

okay lah banyak lagi assignment nak kena settle, nanti aku update lagi benda benda best nak kena tulis !



salam sayang

No comments:

Post a Comment