Sunday, September 20, 2015

zaman junior senior ni zaman bila weyh ?

dear dairy

harini aku mcm bengang gila tah lah nak cakap memang cabaran pun bila kau da amik course ni lagi-lagi mcm aku ni ha diploma amik course lain bila degree amik course lain. ni cite bila budak-budak nak jadi senior. huh. apa yang boleh aku cakap zaman bila?? tu jew .. even aku duk diploma pun aku tak rasa aku senior ke benda sebabnya weyh bila kau da 18 bila kau dah boleh survive sendiri so buat apa weyh nak rasa senior junior. aku sedar diri lah aku semester 1 tapi apa masalah nk halau-halau aku dari group it like mcm hahahhaa.. siapa yg kanak-kanak ribena skrg ? bila jumpa orang mcm ni aku tak heran sebab aku jumpa macam-macam jenis orang bila aku keje dlu tu. walaupun tak lama tapi beb when people talk with u very polite make sense la beb .. ni satu jew aku nak cakap  tak kesahlah mcm mana orang tu even dia fakir miskin pun kau jangan sesekali biadap dengan dia sebab nya Allah jadikan bumi ni sangat bulat and berputar. kita tak tahu mcm mana nasib kita di kemudian hari. so jangan lah pandang rendah kat orang ... so chill.....

aku nak duduk kat unisel ni lagi 3 tahun so aku kena be humble as i can and respect org tak kesahlah  dia tu miskin ke, apa ke and what ever.. so aku tgh class ni chow lah.. aku menulis sebab tak tahan sangat nak marah tadi hahahaha...






No comments:

Post a Comment