Thursday, May 26, 2016

Rambo station Bangi seksyen 8








Assalamualaikum.......................

Okay lately memang hobi agaknya pergi bangi getaway ni. Entahlah rasa banyak sangat tudung nak borong maybe sebab dah nak dekat raya kan. So memang berjalan mencuci mata dan mengisi perut yang kian lapar....Minggu lepas entah kenapa aku ada tabiat yang mengila bila aku tengok makanan aku rasa macam nak melalak dan menangis sebabnya aku tak boleh nak makan dan rasa. Seriouslah wei! Rasa macam mood apakah ini yang melanda. Biasalah perempuankan bila nak hujung-hujung bulan. Dan mengada-ngada aku ni memang aku jelah yang kena tanggung sebab takkan ada manusia pun yang faham kecuali akak and abg-abg aku.. okay lah layan jelah gambar-gambar ni..

Korang boleh waze je Rambo station bangi seksyen 8. 
*Teh tarik segelas besar berserta dengan buih-buih heaven ni Hanya Rm5. 




No comments:

Post a Comment