Tuesday, August 30, 2016

Day 3

Alhamdulillah masih bertahan. Walapun kakak aku hasut macam-macam suruh aku makan itu ini. Okay la selepas mengalamkan beberapa senaman sebelum mandi and lepas mandi tu aku rasa macam ringan sikit badan. Yelah kalau selalu duk makan benda-benda tak berkhasiat sekali kau kena hold makan benda-benda yang tak berkhasiat memang sangat menyakitkan.

Menu diet arini .

Disebabkan aku ada terbaca satu article pasal diet atkin ni bole makan kfc terus aku ajak kakak aku pergi makan kfc. Tapi jangan salah sangka. diet atkin yang tak berapa nak atkin yg aku guna ni memang menyakitkan hati kalau dapat makan kfc pun hangpa kena buang kulit ayam tu. Hadoi yelah kalau dalam rules diet atkin korg mana boleh makan roti dan apa-apa yang berunsurkan tepung. so memang satu kerja pulaklah aku nak kena buang kulit ayam tu. Kentang pun memang aku bubuh tepi sebab mana BOLEH!

TAPI

Sebenarnya aku salah percaturan, coslow kfc tu memang tak boleh sebab ada susu and kubis tu macam tak berapa nak digalakkan dalam diet atkin ni. Tapi takpe people make mistakes. esk try lagi menu baru yang mana memang aku kena alert benda-benda yang aku boleh makan and tak boleh makan. Hari ni agak macam banyak sangat tersalah, Aku makan quaker oat dengan sesudu madu and tambah kismis tok guru bubuh dalam larutan quaker qoat tu.

Menu salah arini,

*aku termakan coslow kfc
*aku tercampur madu dalam larutan quaker oat aku


semua benda Ter!!



next update !

No comments:

Post a Comment