Thursday, August 18, 2016

Jombekpes

hi ! 

Lama memang dah naik berhabuk dah blog ni senyap menyepi tanpa apa-apa khabar berita dari saya. hihi Alhamdulillah cuti semester ni memang diisi dengan pelbagai aktiviti yang berfaedah. Disebabkan malas nak bebel panjang sangat korang boleh tengok sendiri gambar-gambar yang mungkin boleh korang cuci-cuci mata kan? 


feed the homeless by ioj ni collaboration with Cmc Unisel dimana kami kumpulkan pelajar-pelajar Unisel yang berminat untuk menyertai kerja amal ini. Dan kami juga sangat berterima kasih kepada pihak Ioj kerana beri kerjasama dan tunjuk ajar yang tidak ternilai kehendaknya. ! 


Memang experience lain sangat bila kita sendiri turun padang beri makanan dan of course kita breakfast sekali dengan mereka. sambil-sambil tu memang boleh turun bercakap la dengan mereka. dengar kisah-kisah kehidupan mereka. macam mana sampai mereka boleh jadi gelendangan. Menyingkap kisah kehiudpan mereka buat semua ahli yang join ni rasa macam sayu and hati dah mula nak runtuh sebab sedih. dan ini adalah satu pengalaman yang tidak ternilai buat mereka and diharapkan mereka dapat mempelajari new things in this event ! 











No comments:

Post a Comment