Saturday, September 10, 2016

Pahang, Pekan Bandar Di Raja

Dear dairy

Alhamdulillah, lama dah tak join balik kampung or pergi kenduri mana-mana dengan ayah, mak and abg-abg and kakak-kakak sekalian. Memang best sebenarnya kalau long journey ramai-ramai ni tapi lagi best bila semua ahli keluarga ada. Bila ramai adik beradik yang mana dah kahwin of course lah kadang-kadang diaorang memang akan pergi belah family bini or suami diaorang.

Pekan,
Majlis kenduri kahwin adik bongsu kepada abg ipar aku yang mana bawah dari aku lagi dah kahwin. weyh syok kahwin awal and of courselah Alhamdulillah sebab jodoh sampai awal. Alhamdulillah and congratulation to Aqilah and husband.

Macam biasa kenalah feeling-feeling sikit kalau dah kat kampungkan. hihihihi nah belanja gambar kitaorang je bukan gambar pengantin tau ! hahaha




video


No comments:

Post a Comment