Friday, January 13, 2017

kambing bakar meru, Klang

Janganlah aku jadi macam food hunter lagi sebab hakak tak kuat dah nak gemuk and of course i cannot brain kalau aku gemuk mesti susah nak buat semua activity yang aku rasa aku kena buat. so start when my bestie ajak teman pegi review dia punya thesis dekat UITM Puncak Alam. Jauh makaih tapi berbaloi jugak bila mana dia ajak and tunjuk tempat best nak makan. Kambing Bakar Sahara. Kat sini bukan ada kambing bakar je macam-macam dia ada. Ada ayam penyet, bakso , sup kambing eh macam-macam lah. Tapi kalau kau mintak western diaorang takdelah sebab mostly dia served makanan melayu okay. Dan yang pasti dia tak boleh jadi tempat makanan kegemaran k1ng Coco tu sebab ni semua di served makanan melayu. Sorry coco. hahahahha

So, aku dah terjebak dengan keadaan begini aku memang tak leh nak tahan time kawan aku tanya, "kau seriouslah tak nak makan nasi wey?" Yes i am serious la wey. Jangan crush diet aku boleh tak ? aku reply dengan penuh berhemah tapi ayat makan dalam. Alah bestie aku ni boleh la sebab badan dia cekeding je kau makan lah banyak mana pun memang dia takkan naiknya badan dia. hahahahahahahahahaha. tapi to be honest memang akan rasa macam jeles la weyh sebab dia makan macam mana pun dia takkan gemuk. Dan aku harap dia akan gemuk bila dia dah kawen and dah beranak pinak nanti. Yes!

nah details kedai.

Banyak okay kambing dia. 1 set bersama dengan nasi RM10. BERBALOI SANGAT-SANGAT

KORG juga boleh type je dekat google maps Kambing Bakar Sahara




No comments:

Post a Comment