Friday, January 13, 2017

makeup stuff talk

dear my reader,

Recently i have a few comment yang come from my friends and kawan-kawan di laman social yg i dont even know them, where they come from and bla bla. So, i sangat pemalu orangnya nak buat video tutorial sebab i tak cantik. hahaha (low confident betui) so meh la i share sikit apa yang i pakai for make up daily routine.

Kalau hangpa nak tau aku adalah pengguna tegar barangan drug store yang kadang in RM50 u can get macam-macam tapi for my foundation seriously i never used yang beli dekat danau kota ke apa ke kan sebab bahaya sebab it your skin will getting worst kalau korang silap beli ke main hentam keromo. So untuk langkah berjaga-jaga sila lah pakai foundation yang berjenama and yang memang orang dah banyak review kehebatan dan kebaikkan product to. Klau nak diikutkan sekarang ni dah macam-macam jenis make up and brand yang korang tinggal pilih je and of course tak payah nak risau tahap kebersihan mereka sebab memang dah dijamin halal. especially kalau korang beli product-product berjenama tempatan. macam foundation sekarang yang tengah famous & letup alhaalfa. aku tak guna lagi tapi tgk finishing foundation ni letup wey.

so kalau tanya i foundation apa i guna ? i guna sephora sometimes and of course mac yang kadang-kadang buat aku kopak sebulan kalau nak beli foundation ni. Apa pun nah la saya share sikit gambar make up i ouls.

nah nah hakak dah payung 

fame lipstick ni power gila texture dia. 

cantik kan color dia?

makeup based from iflawless (argan oil with gold)





hasil make up tanpa filter



No comments:

Post a Comment