Saturday, March 25, 2017

My Makeup Tutorial Goes Crazy !

Dear Dairy ,

Selalu rasa macam nak feeling-feeling cantik bila aku tengok semua orang duk buat makeup tutorial tapi percayalah bahawa aku sumpah tak pro langsung nak lukis-lukis kat muka ni aku. Like am said, kalau nak cakap banyak pun tak guna aku payung hangpa semua satu video ni sis buat khas untuk tontonan hangpa semua okay?

Klau nak tau product apa yang sis pakai semua tu ha sis dah bagi link kat bawah sebab kadang kalau orang tanya ada yang aku tak balas dah berpuluh tahun sebab bukan apa, sebab sis tak perasan. Maaflah kalian kalau sis jarang nak reply korang punya comment wokey. Jangan kecik hati sebab sis pun sangat lah jarang nak update blog ni.

So to my beloved kawan dari KPTM DULU ni untuk u harap sangat video tutorial yang tak seberapa ni dapat nak mengajar awak untuk jadi lebih lawa dan of course u dah memang lawa !


No comments:

Post a Comment