Saturday, March 25, 2017

This sem sangat keras

Dear Dairy

This sem aku rasa sangat lah keras sekeras tiang konkrit yang ada dekat rumah-rumah dan bangunan-bangunan yang sedia tersergam indah. Like seriously, i am not kind of person yang boleh handle semua kerja dalam satu masa. dengan keadaan sekarang buat aku jadi makin rumit yes makin rumit. Untuk subject photojournalism aku rasa banyak benda yang buat aku rasa makin rumit. Assignment berlambak and of course aku sampai tak boleh nak catch up semua benda ni. Aku tak salahkan aktiviti club yang sedia ada dan berlambak nak mampus. Tulah maybe sebab aku tak pandai nak bahagikan masa aku kan tu yang aku jadi macam kelam kabut sikit.

tapi kalau nak diikutkan memang bila kau dah final year ya ALLAH DIA PUNYA SUSAH MEMANG KAU AKAN RASA NAK TERCABUT KEPALA OTAK KAU DARI TENGKORAK KEPALA KAU. Tapi bila one day kau dah terima scroll ijazah kau semua benda yang jadi and kau alami ni semua memang dah paid off. !

tu je nak cakap aku tgh serabut ni.

1 comment:

  1. Yang penting kita kena fokus dan prioritize. In shaa Allah all works get done on time =)

    ReplyDelete