Wednesday, June 14, 2017

BAD people full with negative vibe !

Assalamualaikum wbt.

recently i have been condem by this women. i really dont get that what she really need in her life. at least have a courtesy to post and tweet about people. i dont mind if she really need to talk about my private life but please dont till you are slander me with the words yang memang i tak suka nak dengar.

If you really need to know me very closely please come and talk to me with professionally and of course please do some research of me before u open your mouth. but it okay just let it be. saya dah maafkan orang yang memfitnah saya sebab saya sendiri tak kenal asal dan usul dia datang dari mana. nak cakap i stalk your ig. it never been happen okay.. you yang terkenal dengan fake account and stalker people. even your best friends told me. ouh ya ex best friends (Sorry cz i need to mix my languages to malay-english) sebab this girl yang akan baca ni akan terselak-selak cari kamus nak fahamkan maksud setiap ayat yang saya tulis dengan details.

just need to remind yourself.

bad people are talking about others is actually talk bad about themselve. So please stop trying to prove me ya lil girl with the big heart. if you r read this. please learn how to be courtesy toward people surrounding you.

thanks sebab fitnah i
thanks sebab kutuk i
thanks sebab kutuk i kat twitter sebab tak terkesan apa-apa pun. sebab kita tak kenal each other pun
i masuk unisel sebab lambat sebab i ni pernah kerja and i tak pernah culture shock pun macam u.

i maafkan semua semua semua fitnah u kat i sebab i selalu doakan semua orang dalam keadaan baik and always be good in your life <3 p="">

1 comment:

  1. Dulu saya pernah kena fitnah juga sampai tersebar ke ramai orang. But i choose to remain silent dan terpaksa tebalkan muka bila berhadapan dengan mereka even kita tahu yang mereka fikir buruk pasal kita. Tahun demi tahun, apa yang mereka fitnah pada saya terjadi pada diri mereka dan sekarang mereka cuba berbaik dengan saya.

    ReplyDelete