Friday, June 16, 2017

Sorry not just only a word

Lately i have been distrubed by someone who i really dont know where she come from and siapa dia. Tapi i manage to find out how to train myself tunduk bila kena hina or whatever. Like seriously bila kita assume people punya life mcm itu ini kenapa kita nk marah bila kita kena assume ngan org pasal private life kita?

I have been live by my sister n me just only two of us in one house without my parents. Since my sister lagi sorg menetap and kerja dekat arab saudi. So i and my sister kena taking care rumah diaorg. Almost 2 year dah kami duduk dekat rumah. So bila duduk sendiri dont expect kitaorg duduk ngan parents. Even duduk rumah parent pun mak ayah kitaorg tak pernah halang nk balik malam atau nak keluar malam asal inform and just update ur location. This is because the trust i never broke my parent trust to me. (Penting jaga kepercayaan mak ayah ni)

Kenapa bila u gais assume private life saya, saya tak pernah marah or melenting pun dan kenapa nk drag org dalam masalah ni. Well i know u will read this post. Cukup-cukuplah bukak aib sendiri. Kdg kita tak perasan bila org diam tapi diaorg tu bukan diam bersahaja. At least i have a courtesy nk update blog just wanna say sorry kalau i ter buat u sakit hati. So end of the story please dont break my trust to someone who really i know him inside and out.

Bulan bulan puasa ni tak baik nak gaduh gaduh and maki-maki org. All this things semua ada sebab happen. Kalau betullah buah mulut org cakap si dia ni kuat meroyan. It up to her maybe cara dia luahkan perasaan dia and nk expresskan semua benda yg dia rasa kt org. Well i admit at first i salah but when i know i yg salah kenapa block i? At least give me a chance to reply. I can explain. But it your social media not mine. That your right nk block siapa and siapa.

But i really need to say this. If what i did to you make u burn heart (typical malay words) forgive me. And i dah lama forgive u and dgn apa yg u aibkan even dia and i. Let we moving forward to the better life and please jgn bukak aib org. Jaga aib org mcm kita jaga aib Kita.

The end of the story

From bottom from my heart

I apologize the wrong that i do to u and please dont drag people in this problem.



Love

Nik amirah

No comments:

Post a Comment