Saturday, July 29, 2017

Unbox my Iphone 7+ red 128GB


Gambar Ikhlas dari En Google


Yeay Baru-baru ni Iphone 6 plus aku rosak. Aku dah stress sebab banyak sangat benda nak kena fikir and of course aku dah macam blank sebab semua benda ni jadi lepas raya and aku rasa macam haih lah banyak duit nak kena guna kalau nak baiki fone aku tu. Fone dah buat perangai sampai kena keep restarting dua tiga kali. aku dah macam adoilah! 

Someone just surprise me with this brand new iphone 7+ red ! Ya allah tak mintak pun ! seriously i bukan gold digger okay ! bukan sayang sebab nak harta ke apa. Aku dah macam serba salah nak amik sebab yelah that my problem aku tahu macam mana nk fix kes fone aku rosak!

btw thanks for having me for couple of year and still stay with me no matter what people say ! i love u not just because u give me with all this things. Tapi memang i sayang u ! hahah cliche sangat ayat macam ni nik amirah ! 

Thanks yayang <3 td="">




No comments:

Post a Comment